Beef en Steak

Lambsrack Marokko stijl

 
 

Reboot

Pitmaster
Berichten
569
Zo'n mooie dag als vandaag sluit je alleen af met een bbq ;)
Wilde m'n eerste picanha maken maar was nergens te krijgen (volgende keer maat gewoon reserveren). Gelukkig was er nog voldoende lekkers te koop.
Dit is het geworden:
46b31c6bee0c8b95cc8a8b9bdd59e01e.jpg
0ef17a54c9649712e09bca8c78ea0a59.jpg
03d93bf35650620a69553c6b794c7357.jpg
5c09fb2270beb9109a6b228c1d8c7d20.jpg
 
Ziet er erg lekker uit, persoonlijk hou ik meer van een rood/rose lammetje (57/58 gr.C kern)
Wat voor kruiden heb je gebruikt?
 
Jet zei:
Ziet er erg lekker uit, persoonlijk hou ik meer van een rood/rose lammetje (57/58 gr.C kern)
Wat voor kruiden heb je gebruikt?
Ik ben deze keer voor medium gegaan maar volgende keer inderdaad ros?.
Ik heb verse knoflook gebruikt, ui, gemalen witte peper, zee zout, paprika, kardemom, koriander en olijf olie. Ben meestal niet zo dol op Marokko kruiden maar dit was erg lekker.
 
Terug
Bovenaan Onderaan