- Berichten
- 3.095
En dan wil je t?ch nog even met je WGA spelen.
Visjes gevuld met limoen en knoflook, besmeurd met knoflookolie en een mengsel van zout en peterselie, daarna min of meer indirect de doos in. Geen zin in gedoe met folie, want de kop mag wel een beetje bruin, dat is de mijne nu tenslotte ook
Bordje:
Nog een mooi detail van een ros? schenkend handje erbij
Is dat lekker? Zekers....
Helaas is het nu, na een dagje rijden, weer een soort van herfst. Maar ach, we hebben weer lol gehad
Visjes gevuld met limoen en knoflook, besmeurd met knoflookolie en een mengsel van zout en peterselie, daarna min of meer indirect de doos in. Geen zin in gedoe met folie, want de kop mag wel een beetje bruin, dat is de mijne nu tenslotte ook
Bordje:
Nog een mooi detail van een ros? schenkend handje erbij
Is dat lekker? Zekers....
Helaas is het nu, na een dagje rijden, weer een soort van herfst. Maar ach, we hebben weer lol gehad