BasBQ
Beef en Steak

Koudwatervrees.

Ga ik ook eens proberen.
Ik zie nergens dat deze geïnjecteerd wordt?? Wordt hij dan niet wat droog?
Nee, injecteren doe ik nooit meer, is alleen een hoop werk. Het stuk is vet genoeg om niet droog te worden, smaak kan ik ook achteraf nog bijstellen.
 
Ga ik ook eens proberen.
Ik zie nergens dat deze geïnjecteerd wordt?? Wordt hij dan niet wat droog?
Ik injecteer mijn vlees bij pulled pork eigenlijk ook nooit. Gebruik de oldskool methode van NasQ.. ligt tie uiteindelijk heerlijk in een badje van vleessap kruiden en bbq saus... heerlijk sappig vlees...:love:
 
Ziet er heerlijk uit. Ikzelf hou wel van pittig eten maar de rest van het gezin niet zo.
 
Mooie plaatjes en bereiding zo ik krijg er trek van .. nu moet ik zelf nog de moed verzamelen om aan een stuk PP te beginnen ..
 
Terug
Bovenaan Onderaan