Best vrienden, beminde gelovigen,
Ik weet dat dit een beetje vloeken in de kerk is. Maar ik waag toch een poging:
Ik wil een keer pulled pork maken in de sous vide bak.. Hierbij wil ik naderhand koud roken. (blijft de rook volgens mij beter "plakken"). Heeft iemand een idee hoelang en met welk hout ik het best kan roken? Ik dacht zelf aan hickory en dan een uur.
(ik wil dit trouwens doen met een ProQ cold smoker -> zo'n RVS spiraal gaas ding..)
Maar misschien is een uur veel te lang, wat denken jullie?
(let wel, dit is een experiment. Ik ben niet van plan om dit altijd zo te doen...
)
Ik weet dat dit een beetje vloeken in de kerk is. Maar ik waag toch een poging:
Ik wil een keer pulled pork maken in de sous vide bak.. Hierbij wil ik naderhand koud roken. (blijft de rook volgens mij beter "plakken"). Heeft iemand een idee hoelang en met welk hout ik het best kan roken? Ik dacht zelf aan hickory en dan een uur.
(ik wil dit trouwens doen met een ProQ cold smoker -> zo'n RVS spiraal gaas ding..)
Maar misschien is een uur veel te lang, wat denken jullie?
(let wel, dit is een experiment. Ik ben niet van plan om dit altijd zo te doen...
