Het handige aan pullen: je eet lekker, en je creëert een voorraad in de vriezer.
Na de Pulled Beef van vorige week LINK vandaag Pulled Chicken gemaakt.
Op verzoek "een keer geen bbq saus"
maar een koreaanse op kimchi en Gojuchang gebasseerd.
Uiteraard had deze saus veel overeenkomsten met LINK.
Het handige aan deze pulled chicken (kippendij) is dat het eerst 10min moet grillen waarna ca. 1,5 uur in een dutch oven.
Het resultaat: de kip viel zo makkelijk uit elkaar en was erg mals!
Erg smaakvol en easy to make.
Na de Pulled Beef van vorige week LINK vandaag Pulled Chicken gemaakt.
Op verzoek "een keer geen bbq saus"

Uiteraard had deze saus veel overeenkomsten met LINK.
Het handige aan deze pulled chicken (kippendij) is dat het eerst 10min moet grillen waarna ca. 1,5 uur in een dutch oven.
Het resultaat: de kip viel zo makkelijk uit elkaar en was erg mals!
Erg smaakvol en easy to make.