Beef en Steak

(Koreaanse) Pulled Chicken voorraad

 
 

Rens008

Vuurmaker
Berichten
81
Het handige aan pullen: je eet lekker, en je creëert een voorraad in de vriezer.
Na de Pulled Beef van vorige week LINK vandaag Pulled Chicken gemaakt.

Op verzoek "een keer geen bbq saus" 😅 maar een koreaanse op kimchi en Gojuchang gebasseerd.
Uiteraard had deze saus veel overeenkomsten met LINK.
Het handige aan deze pulled chicken (kippendij) is dat het eerst 10min moet grillen waarna ca. 1,5 uur in een dutch oven.

Het resultaat: de kip viel zo makkelijk uit elkaar en was erg mals!
Erg smaakvol en easy to make.

20250802_185144.JPG


20250803_154614.JPG


20250803_160226.JPG


20250803_160527.JPG


20250803_163807.JPG


20250803_173738.JPG


20250803_174251.JPG
 
Terug
Bovenaan Onderaan