Omdat ik het onderwerp van de fotowedstrijd van deze maand zelf gekozen had, was ik natuurlijk wel verplicht om zelf ook wat te maken deze maand. Nu viel dat nog niet mee omdat wij iemand in huis hebben (wij noemen hem Ian
) die geen bodem in z'n maag heeft en dus kan blijven eten. We hebben normaal gesproken dus nauwelijks leftovers. ![Frown :( :(](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f641.png)
Maar ik was zo verstandig geweest om een stukje gerookte onderrib van m'n Pulled Beef sessie achterover te drukken zodat ik toch wat kon maken. Nu hebben wij al een tijdje geleden het onovertroffen PP kroketten gerecht van Frits ontdekt, en met dagen zoals oud en nieuw wordt ik wel geacht om die te maken. Deze keer heb ik er een iets andere draai aan gegeven, in plaats van PP is het restant Pulled Beef er in gegaan.
Ragout, volgens Frits en Cees Holkamp verrijkt met fijngesneden Pulled Beef.
Na een nachtje opstijven in de koelkast kun je er dan balletjes van zo'n 40gr. per stuk van draaien...
... en die twee keer paneren.
Als je ze dan frituurt krijg je bitterballen.
Jaja, ik weet het ik heb lekkere ballen!![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
![Frown :( :(](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f641.png)
Maar ik was zo verstandig geweest om een stukje gerookte onderrib van m'n Pulled Beef sessie achterover te drukken zodat ik toch wat kon maken. Nu hebben wij al een tijdje geleden het onovertroffen PP kroketten gerecht van Frits ontdekt, en met dagen zoals oud en nieuw wordt ik wel geacht om die te maken. Deze keer heb ik er een iets andere draai aan gegeven, in plaats van PP is het restant Pulled Beef er in gegaan.
Ragout, volgens Frits en Cees Holkamp verrijkt met fijngesneden Pulled Beef.
![SmokedbeefBB-1.jpg](http://i1091.photobucket.com/albums/i383/fourtytwo42/SmokedBeefBitterBals/SmokedbeefBB-1.jpg)
Na een nachtje opstijven in de koelkast kun je er dan balletjes van zo'n 40gr. per stuk van draaien...
![SmokedbeefBB-2.jpg](http://i1091.photobucket.com/albums/i383/fourtytwo42/SmokedBeefBitterBals/SmokedbeefBB-2.jpg)
... en die twee keer paneren.
![SmokedbeefBB-3.jpg](http://i1091.photobucket.com/albums/i383/fourtytwo42/SmokedBeefBitterBals/SmokedbeefBB-3.jpg)
Als je ze dan frituurt krijg je bitterballen.
![SmokedbeefBB-4.jpg](http://i1091.photobucket.com/albums/i383/fourtytwo42/SmokedBeefBitterBals/SmokedbeefBB-4.jpg)
Jaja, ik weet het ik heb lekkere ballen!
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)