- Berichten
- 1.147
Vanmiddag wil ik er wat spareribs opgooien en ga een 3-1-0.5 sessie proberen (in uren) vanwege tijd gebrek 3 2 1.
De 3 op wat hogere temperatuur.
Nu mijn 1e vraag, spareribs uit verpakking gehaald maar kan niet goed zien of het vlies er al af is. Als ik er een vork (achterkant) ondersteek, komt er wel wat beweging, maar druk de vork haast krom.
Dit zijn ribben van aalvink. Iemand een idee? Zie foto.
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
De 3 op wat hogere temperatuur.
Nu mijn 1e vraag, spareribs uit verpakking gehaald maar kan niet goed zien of het vlies er al af is. Als ik er een vork (achterkant) ondersteek, komt er wel wat beweging, maar druk de vork haast krom.
Dit zijn ribben van aalvink. Iemand een idee? Zie foto.
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk