De Wong AH Wah kippenvleugelsIk moest ze gewoon proberen.
Recept iets aangepast aan hetgeen ik in huis had.
In de marinade voor 24 uur.
Netjes schoongespoeld en gedroogd
Voor de niet kluiver kipfilet op dezelfde wijze gemarineerd.
Indirect op de Q op 180 graden. Geglaceerd met een mengsel van sweet chillie en sojasaus.
En klaar!!
Dit waren echt de lekkerste kippenvleugels tot nu toe
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Recept iets aangepast aan hetgeen ik in huis had.
In de marinade voor 24 uur.
![DSC03293.jpg](http://i1236.photobucket.com/albums/ff451/bert6161/DSC03293.jpg)
Netjes schoongespoeld en gedroogd
![DSC03296.jpg](http://i1236.photobucket.com/albums/ff451/bert6161/DSC03296.jpg)
Voor de niet kluiver kipfilet op dezelfde wijze gemarineerd.
![DSC03294.jpg](http://i1236.photobucket.com/albums/ff451/bert6161/DSC03294.jpg)
Indirect op de Q op 180 graden. Geglaceerd met een mengsel van sweet chillie en sojasaus.
![DSC03302.jpg](http://i1236.photobucket.com/albums/ff451/bert6161/DSC03302.jpg)
En klaar!!
![DSC03306.jpg](http://i1236.photobucket.com/albums/ff451/bert6161/DSC03306.jpg)
Dit waren echt de lekkerste kippenvleugels tot nu toe
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)