- Berichten
- 430
Vandaag best een aardige dag dus lekker aan de gang.
De kipfillet ingesneden en rondom in de kruiden en daarna de inkepingen gevuld met mozzarella en tomaat en afgetopt met pesto.
De maïskolf twee x in de folie gewikkeld nadat ik er roomboter over gesmeerd had
En dan als laatste een testje wat bizar raar was maar zeer lekker smaakte .
Door dat ik graag even de augurken koning kijk s aan t zoeken gegaan wat je met augurk kunt en daar kwam uit dat je een augurk omwikkeld met ontbijtspek ,dit samen met de caprese kip op de bbq en zelfde tijden aangehouden als de kip,laatste tien min nog even op direct vuur
En smaakte uiteindelijk verassende lekker in samenspraak met een aiolie sausje
De kipfillet ingesneden en rondom in de kruiden en daarna de inkepingen gevuld met mozzarella en tomaat en afgetopt met pesto.
De maïskolf twee x in de folie gewikkeld nadat ik er roomboter over gesmeerd had
En dan als laatste een testje wat bizar raar was maar zeer lekker smaakte .
Door dat ik graag even de augurken koning kijk s aan t zoeken gegaan wat je met augurk kunt en daar kwam uit dat je een augurk omwikkeld met ontbijtspek ,dit samen met de caprese kip op de bbq en zelfde tijden aangehouden als de kip,laatste tien min nog even op direct vuur
En smaakte uiteindelijk verassende lekker in samenspraak met een aiolie sausje