Beef en Steak

Kip caprese,maïskolf en augurk

 
 
 

Mark b

Stoker
Berichten
430
Vandaag best een aardige dag dus lekker aan de gang.
De kipfillet ingesneden en rondom in de kruiden en daarna de inkepingen gevuld met mozzarella en tomaat en afgetopt met pesto.
De maïskolf twee x in de folie gewikkeld nadat ik er roomboter over gesmeerd had
En dan als laatste een testje wat bizar raar was maar zeer lekker smaakte .
Door dat ik graag even de augurken koning kijk s aan t zoeken gegaan wat je met augurk kunt en daar kwam uit dat je een augurk omwikkeld met ontbijtspek ,dit samen met de caprese kip op de bbq en zelfde tijden aangehouden als de kip,laatste tien min nog even op direct vuur
En smaakte uiteindelijk verassende lekker in samenspraak met een aiolie sausje
8bd63225-6767-451c-bdc0-f3f734e3f7a2.jpeg
7da21966-7a86-4b6b-97d7-9203532013cc.jpeg
IMG_5719.jpeg
47ff1aa7-3104-45e0-8dd9-4fda9b56fbf9.jpeg
127e1239-a99a-456a-93c6-5bd2d056a210.jpeg
 
Ziet er goed uit.
Is die maiskolf lekker geworden? Zoals in de (teken)films? Lijkt me leuk ook eens zoiets te maken.

*augurk kan trouwens ook in boterhamworst.

(Niet van de bbq)( maar misschien ook wel lekker)

Verstuurd vanaf mijn SM-S911B met Tapatalk
 
Ziet er goed uit.
Is die maiskolf lekker geworden? Zoals in de (teken)films? Lijkt me leuk ook eens zoiets te maken.

*augurk kan trouwens ook in boterhamworst.

(Niet van de bbq)( maar misschien ook wel lekker)

Verstuurd vanaf mijn SM-S911B met Tapatalk
De maïskolf gaat perfect!
Bij je supermarkt halen ,1 kant met roomboter insmeren en regelmatig kwartslag draaien 👍
 
Terug
Bovenaan Onderaan