BasBQ
Beef en Steak

keuzes keuzes keuzes...

G

Geurdeman

Gast
Ik ga voor het eerst in mijn leven investeren in een BBQ! nu is er een klein probleem ontstaan omdat ik (uiteindelijk) moet kiezen tussen de Tepro Toronto of de Patton C2 coral chef. Waar het mij om gaat is het gebruik van materiaal. De Patton heeft een ge?mailleerd bak/deksel waar de Tepro gepoedercoat is. Het grillrooster van de Tepro is ge?mailleerd waar de Patton een gietijzeren rooster heeft... Overall zijn het nagenoeg identieke BBQ's (de Patton heeft 2 werkbladen) maar de verschillen die er toe doen zitten 'm (naar mijn inzicht) in het materiaal gebruik. Graag hoor ik jullie mening over materialen en evt. andere zaken die er toe doen.
De Tepro is in Duitsland wel verkozen tot beste houtskool BBQ en heeft 2 pennen waar de deksel overheen valt (betere sluiting?) Ik ben benieuwd!
 
als de kwaliteit bijna gelijk ik zou ik gaan voor de gietijzer roosters.
 
hier helaas geen respons op je vraag.
idee om  op andere forums of fb ffn die vraag te stellen
 
Ik zou zeker gaan voor de tepro toronto, maar dan de XXL versie. dit ivm met de hoogte regelaar van kool houder. die draai willetjes gaan snel kapot, of willen na drie keer bbq niet meer draaien.

 
Terug
Bovenaan Onderaan