- Berichten
- 546
Op kerstavond voor het eerst kalkoen klaargemaakt op de kamado. De kalkoen in de pekel gestoken volgens recept van Noskos en dan aan het spit geregen.
Resultaat: echt wel een juicy stuk kalkoen met een verfijnde smaak. Wat pastinaakpuree, denappelkroketjes en gestoofde peertjes met veenbessen erbij.
Meestal laat ik mij enkel in de zomer verleiden tot een fris witbiertje, maar dit paste nu toch ook wel lekker bij kalkoen.
Nu nog kiezen welke foto ik instuur voor de fotowedstrijd... (die verplichte foto van op het rooster zal het iig niet worden )
Resultaat: echt wel een juicy stuk kalkoen met een verfijnde smaak. Wat pastinaakpuree, denappelkroketjes en gestoofde peertjes met veenbessen erbij.
Meestal laat ik mij enkel in de zomer verleiden tot een fris witbiertje, maar dit paste nu toch ook wel lekker bij kalkoen.
Nu nog kiezen welke foto ik instuur voor de fotowedstrijd... (die verplichte foto van op het rooster zal het iig niet worden )