BasBQ
Beef en Steak

Kerstavond

 
 
 
 
 
 

noskos

Administrator
Forumleiding
Berichten
11.890
Traditiegetrouw houden we altijd een kerstborrel op kerstavond, ook dit jaar weer met het e.e.a. van de BBQ.


De FatStuff, rol kalkoenvilling (Stuffing) van de appie vermomd als Fattie. Dus door de rub gehaald en over de andere nog even het restje bacon van de MOINK balls gedaan.
kerstavond2011-01.jpg


FatStuff en MOINKs in de WSM met kersenhout, de FatStuff hadden al een half uurtje voorsprong, die zijn wat dikker en duren dus wat langer.
kerstavond2011-02.jpg


Ik had ook nog brownies met rum gemaakt.
kerstavond2011-04.jpg


Kippenpootjes met whiskeyvathoutsnippers.
kerstavond2011-05.jpg


Tulband van mijn broer.
kerstavond2011-06.jpg


Dit jaar was de cocktail de Painkiller.
kerstavond2011-07.jpg


De FatStuff geserveerd met wat cranberrysaus, was wel aardig, beetje aan de zoute kant vonden we, zeker die met de bacon.
kerstavond2011-08.jpg


Nog wat garnalen voor de mensen die niet aan vlees doen.
kerstavond2011-09.jpg


En de MOINKs zijn ook klaar.
kerstavond2011-10.jpg


Negentien Painkillers later....
kerstavond2011-11.jpg
 
Dennis jij bent lekker bezig geweest.
 
dat ziet er allemaal erg lekker uit. altijd een triest gezicht he die lege flessen hahah
 
Heb nog een hoop volle ook hoor ;)
 
helemaal fantastisch Dennis
 
Ziet er zeker lekker uit.
Goed bezig!
 
En dan te bedenken dat ik erbij had kunnen zijn....Ziet er goed uit Dennis!
 
Dat zijn de betere borrel hapjes!! En dan ook nog eens een aantal uitstekende cocktails erbij.

Die fatstuf heb ik vorige week zeer langzaam au-bain-marie in de *v*n (90C) bereid. Lekker voor op brood.
 
Ziet er zeer lekker uit allemaal. Jullie zullen vast wel goed geslapen hebben allemaal aan de lege flessen te zien ;)
 
Lekker bezig geweest Dennis, daar had ik ook wel bij aan willen schuiven ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan