- Berichten
- 496
Goedemorgen,
Het was al vroeg dag. Om 5 uur ging de wekker af en iets voor 6?en gingen de procureurs erop. 2 Mooie procureurs gekocht bij Ter Weele van 3,5 en 2,5 kg. Ge?njecteerd met worcestershire sauce, appelijzen, appelsap en zout.
Beide procureurs gerubt met Letz Q Pork Rub en de Mini WSM gestookt op Ecobrasa met Weber Mesquite Chunks.
Dan kruip ik nu nog even mijn bedje in en kijk ik straks hoe het ervoor staat. Alarmen en geluid staan aan met de GrillEye, maar ik hoop niet meer wakker gepiept te worden.
Iedereen een fijne kerst gewenst! Ik hou jullie op de hoogte.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Het was al vroeg dag. Om 5 uur ging de wekker af en iets voor 6?en gingen de procureurs erop. 2 Mooie procureurs gekocht bij Ter Weele van 3,5 en 2,5 kg. Ge?njecteerd met worcestershire sauce, appelijzen, appelsap en zout.
Beide procureurs gerubt met Letz Q Pork Rub en de Mini WSM gestookt op Ecobrasa met Weber Mesquite Chunks.




Dan kruip ik nu nog even mijn bedje in en kijk ik straks hoe het ervoor staat. Alarmen en geluid staan aan met de GrillEye, maar ik hoop niet meer wakker gepiept te worden.

Iedereen een fijne kerst gewenst! Ik hou jullie op de hoogte.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk