Hallo Allen,
Bij deze mijn eerste topic opgestart.
De komende kerstdagen ben ik verzocht een BBQ voor wat naaste familie te organiseren. We spreken over 12 volwassenen en 5 kinderen.
Ik had gedacht om hiervoor pulled pork en spareribs te gaan maken maar ik heb nul ervaring met koken voor een wat grotere groep.
De 3 to 4 racken ribs die ik normaal gesproken voor mijn gezin maak verdwijnen elke keer als sneeuw voor de zon dus wil niet weten wat 12 volwassenen doen.
Ik heb een master touch 57 en WSM47 tot mijn beschikking en ben vooral op zoek naar tips qua hoeveelheden en tijden voor de WSM (die heb ik nog niet zo heel lang nl)
Dank alvast.
Bij deze mijn eerste topic opgestart.
De komende kerstdagen ben ik verzocht een BBQ voor wat naaste familie te organiseren. We spreken over 12 volwassenen en 5 kinderen.
Ik had gedacht om hiervoor pulled pork en spareribs te gaan maken maar ik heb nul ervaring met koken voor een wat grotere groep.
De 3 to 4 racken ribs die ik normaal gesproken voor mijn gezin maak verdwijnen elke keer als sneeuw voor de zon dus wil niet weten wat 12 volwassenen doen.
Ik heb een master touch 57 en WSM47 tot mijn beschikking en ben vooral op zoek naar tips qua hoeveelheden en tijden voor de WSM (die heb ik nog niet zo heel lang nl)
Dank alvast.