Van de week een nieuwe WGA gekocht die in juli mee gaat op vakantie.
Vandaag was het tijd om nader kennis te maken.
Gisteren al vast wat kippebouten gemarineerd.
De marinade:
3 el olijfolie
200ml sinaasappelsap
7 el bloemenhoning
1,5 el pittige grove mosterd
1,5 el cajunkruiden
3 tenen knoflook
klein stukje vers gesneden gember
scheutje geconcentreerd citroensap
De bouten op het gewricht doorgesneden en de nacht in de marinade laten staan.
De WGA opgestookt naar 150 graden en toen drie kippedijen erop gelegd.
Na 45 minuten waren ze mooi gaar
We hebben er rijst bij gegeten met courgette, ananas, perzik en banaan.
De courgette even roerbakken en de vruchten toevoegen.
Na even doorwarmen licht binden en wat peper, zout en mosterd toevoegen.
Smaakte prima en het uiteindelijke doel is bereikt.
De WGA is vet geworden
Vandaag was het tijd om nader kennis te maken.

Gisteren al vast wat kippebouten gemarineerd.
De marinade:
3 el olijfolie
200ml sinaasappelsap
7 el bloemenhoning
1,5 el pittige grove mosterd
1,5 el cajunkruiden
3 tenen knoflook
klein stukje vers gesneden gember
scheutje geconcentreerd citroensap

De bouten op het gewricht doorgesneden en de nacht in de marinade laten staan.

De WGA opgestookt naar 150 graden en toen drie kippedijen erop gelegd.

Na 45 minuten waren ze mooi gaar
We hebben er rijst bij gegeten met courgette, ananas, perzik en banaan.
De courgette even roerbakken en de vruchten toevoegen.
Na even doorwarmen licht binden en wat peper, zout en mosterd toevoegen.

Smaakte prima en het uiteindelijke doel is bereikt.
De WGA is vet geworden
