K
kalestrandjutter
Gast
Op facebook kwam Harry Havinga voorbij met MOINK BALLS,dat leek mij wel wat dus eff snuffelen en kwam de ballen van NOSKOS tegen :blush:
wel het ??n en ander aangepast.
Ingredi?nten:
voor de ballen:
750 gram wildzwijn gehakt
zakje geraspte Parmezaanse kaas (40 gram)
1 losgeklopt ei
60 gram gekruid paneermeel
2 eetlepels fijngehakte knoflook
1 theelepel zeezout
1 theelepel versgemalen zwarte peper
118 ml ruby port
1 theelepel gedroogde oregano
2 theelepel gedroogde bieslook
300 gram ontbijtspek (2 pakjes AH)
barbecue rub
na een kleine 4 uur kern zat op 58 C
maar met windkracht 7 recht op mijn balkon was ik er klaar mee dus nog 15 min in de oven 250 C
maar het was de moeite meer dan waard :>
wel het ??n en ander aangepast.
Ingredi?nten:
voor de ballen:
750 gram wildzwijn gehakt
zakje geraspte Parmezaanse kaas (40 gram)
1 losgeklopt ei
60 gram gekruid paneermeel
2 eetlepels fijngehakte knoflook
1 theelepel zeezout
1 theelepel versgemalen zwarte peper
118 ml ruby port
1 theelepel gedroogde oregano
2 theelepel gedroogde bieslook
300 gram ontbijtspek (2 pakjes AH)
barbecue rub

na een kleine 4 uur kern zat op 58 C

maar met windkracht 7 recht op mijn balkon was ik er klaar mee dus nog 15 min in de oven 250 C

maar het was de moeite meer dan waard :>
