- Berichten
- 407
Vandaag tijd voor vis. Eens geprobeerd iets te fabrieken met kabeljauw (helaas alleen filet zonder huid).
Vis afspoelen. Voor de kruiden beetje zout en wat huis tuin en keuken en Italiaanse kruiden gebruikt op de vis.
De krieltjes in een bakje olie en met wat rozemarijn, beetje knoflook en even roeren/mengen.
Plankje een uurtje of drie in water geweekt.
Q opgestookt en de vis voorbereiden. Afspoelen, de kant van het vel in "badje" met olie gelegd, kruiden etc.
Groente in de pan.
De nieuwe aardappelen op de Q en ff op direct vuur laten gaan.
Daarna wisselen,
plankje op de Q (ca 10 min. voorroken) op direct vuur en aardappelen semi indirect.
Plankje draaien, aardappelen direct, plankje semi, vis erop, tomaatjes erop en wachten maar.
Maak het jezelf gemakkelijk...
En wacht op de kerntemp van 60 graden
Het eindresultaat:
Beoordeling ega: lekkere rooksmaak op de vis en tomaat (bijzondere smaak), aardappelen net iets te droog.
![20rkyhe.jpg](http://i57.tinypic.com/20rkyhe.jpg)
Vis afspoelen. Voor de kruiden beetje zout en wat huis tuin en keuken en Italiaanse kruiden gebruikt op de vis.
De krieltjes in een bakje olie en met wat rozemarijn, beetje knoflook en even roeren/mengen.
![20hop4k.jpg](http://i61.tinypic.com/20hop4k.jpg)
Plankje een uurtje of drie in water geweekt.
Q opgestookt en de vis voorbereiden. Afspoelen, de kant van het vel in "badje" met olie gelegd, kruiden etc.
Groente in de pan.
![65rhw7.jpg](http://i58.tinypic.com/65rhw7.jpg)
De nieuwe aardappelen op de Q en ff op direct vuur laten gaan.
![e5l79i.jpg](http://i60.tinypic.com/e5l79i.jpg)
Daarna wisselen,
plankje op de Q (ca 10 min. voorroken) op direct vuur en aardappelen semi indirect.
Plankje draaien, aardappelen direct, plankje semi, vis erop, tomaatjes erop en wachten maar.
![192uc0.jpg](http://i58.tinypic.com/192uc0.jpg)
Maak het jezelf gemakkelijk...
![10di2bo.jpg](http://i62.tinypic.com/10di2bo.jpg)
En wacht op de kerntemp van 60 graden
![o7vp5j.jpg](http://i59.tinypic.com/o7vp5j.jpg)
Het eindresultaat:
![awdfeo.jpg](http://i57.tinypic.com/awdfeo.jpg)
Beoordeling ega: lekkere rooksmaak op de vis en tomaat (bijzondere smaak), aardappelen net iets te droog.