- Berichten
- 141
Hey allemaal,
Vandaag staat er Jacobs ladder op het menu. Vanmiddag krijgen we eters, dus perfect stukje vlees daarvoor .
Nu heb ik hem om 08.30 met 100 graden op de BGE gelegd. Om 12.15 kwam ik pas thuis (andere verplichtingen) en toen zag ik dat ie doorgeschoten was tot 200.
Toen heb ik de Jacobs ladder eraf gehaald, beetje af laten koelen en toen flink ingepakt in alu folie. Daar ligt deze nu nog, terwijl de BGE aan het afkoelen is.
Wat is nu wijsheid? Zometeen nog voor een uurtje of 3-4 ingepakt terug leggen?
Verstuurd vanaf mijn IN2023 met Tapatalk
Vandaag staat er Jacobs ladder op het menu. Vanmiddag krijgen we eters, dus perfect stukje vlees daarvoor .
Nu heb ik hem om 08.30 met 100 graden op de BGE gelegd. Om 12.15 kwam ik pas thuis (andere verplichtingen) en toen zag ik dat ie doorgeschoten was tot 200.
Toen heb ik de Jacobs ladder eraf gehaald, beetje af laten koelen en toen flink ingepakt in alu folie. Daar ligt deze nu nog, terwijl de BGE aan het afkoelen is.
Wat is nu wijsheid? Zometeen nog voor een uurtje of 3-4 ingepakt terug leggen?
Verstuurd vanaf mijn IN2023 met Tapatalk