Mijn naam is Andr? (54) samenwonend, 3 kinderen (knullen) en ik kom uit het mooie Hillegersberg (Rotterdam).
Samen met mijn schoonvader en zwager organiseren wij onderling een jaarlijkse BBQ challange. Na eerst wat gepruts op een gas bbq, daarna Boretti op houtskool, nu dan een echte Grill Guru Classic. Ik sta daarom dit jaar sowieso al 1-0 voor.
Ik hoop ook via dit Forum de mooiste, leukste, lekkerste recepten en beste tips en trics te kunnen leren. Dit omdat ik in twee dagen eerst spare-ribs heb laten cremeren en 1 kilo kippendijen uren voor niets op slow cooking heb laten staan. :-O. Daarentegen al wel heerlijk appeltaart, hamburgers en een paar heerlijke rib-eye s gemaakt.
Dus kom maar op.
Vandaag op het program...brioche broodjes-pulled chicken ( nogmaals proberen) en rosbief.
Samen met mijn schoonvader en zwager organiseren wij onderling een jaarlijkse BBQ challange. Na eerst wat gepruts op een gas bbq, daarna Boretti op houtskool, nu dan een echte Grill Guru Classic. Ik sta daarom dit jaar sowieso al 1-0 voor.
Ik hoop ook via dit Forum de mooiste, leukste, lekkerste recepten en beste tips en trics te kunnen leren. Dit omdat ik in twee dagen eerst spare-ribs heb laten cremeren en 1 kilo kippendijen uren voor niets op slow cooking heb laten staan. :-O. Daarentegen al wel heerlijk appeltaart, hamburgers en een paar heerlijke rib-eye s gemaakt.
Dus kom maar op.
Vandaag op het program...brioche broodjes-pulled chicken ( nogmaals proberen) en rosbief.