- Berichten
- 323
Hallo allemaal,
Woonachtig in, zoals ik het zie, de gouden bbq driehoek van Noord Brabant. Ik woon tussen BASBQ, B.B.Quility en het Barbecuepaleis van Ralph de Kok. Zo'n 5 jaar geleden heb ik een Weber Mastertouch 57 gekocht. Dat beviel goed, meer ruimte en een gietijzeren rooster. Het iets serieuzer werk begon dus een Maverick thermometer aangeschaft. Een T-Bone, zalm op plankjes waren de eerste probeersels. Met de buikspek ben ik gestart met Low en Slow. Deze heb ik in stukjes gesneden en met een onkruidbrander nog even extra aangezet. (Dat zag ik iemand doen met een varkensharen brander bij de Sligro)
In 2016 moest er op vakantie natuurlijk een bbq mee waar op gerookt kon worden, daarvoor heb ik een Weber go anywhere gekocht. Daar past trouwens een snoekbaars op als je hem een beetje in een boogje legt. Een jaar later zag ik bij de Makro een Grill Guru Large Elite in de aanbieding. Deze stond dan ook niet veel later achter in het open wagentje van mijn vrouw om naar huis vervoerd te worden. Zo dubbelgevouwen heb ik nog nooit achter op het stuur gezeten.
De drie bbq staan hier nog steeds en worden regelmatig gebruikt.
Ik ben benieuwd naar wat ik hier allemaal kan leren en welke ideeën ik op kan doen.
Gegroet, Sjerome (Braboburger)
Woonachtig in, zoals ik het zie, de gouden bbq driehoek van Noord Brabant. Ik woon tussen BASBQ, B.B.Quility en het Barbecuepaleis van Ralph de Kok. Zo'n 5 jaar geleden heb ik een Weber Mastertouch 57 gekocht. Dat beviel goed, meer ruimte en een gietijzeren rooster. Het iets serieuzer werk begon dus een Maverick thermometer aangeschaft. Een T-Bone, zalm op plankjes waren de eerste probeersels. Met de buikspek ben ik gestart met Low en Slow. Deze heb ik in stukjes gesneden en met een onkruidbrander nog even extra aangezet. (Dat zag ik iemand doen met een varkensharen brander bij de Sligro)
In 2016 moest er op vakantie natuurlijk een bbq mee waar op gerookt kon worden, daarvoor heb ik een Weber go anywhere gekocht. Daar past trouwens een snoekbaars op als je hem een beetje in een boogje legt. Een jaar later zag ik bij de Makro een Grill Guru Large Elite in de aanbieding. Deze stond dan ook niet veel later achter in het open wagentje van mijn vrouw om naar huis vervoerd te worden. Zo dubbelgevouwen heb ik nog nooit achter op het stuur gezeten.
De drie bbq staan hier nog steeds en worden regelmatig gebruikt.
Ik ben benieuwd naar wat ik hier allemaal kan leren en welke ideeën ik op kan doen.
Gegroet, Sjerome (Braboburger)