Beef en Steak

Italiaans staartstuk, focaccia en ratatouille

 
 
 
 

Peter64

BBQ Junkie
Berichten
5.008
Beetje inspiratieloze eerste paasdag.

Ff een bijdrage aan het paasontbijt gemaakt en daarna doorgegaan met de avond.

Focaccia.
Een vrijheid blijheid brood. In de skillet op 230 C.

IMG_5514.JPG
IMG_5516.JPG



Italiaans gekruid staartstuk (picanha).
Vet wat getrimd, ingesneden en het gehele stuk in de olijfolie gezet. Daarna een rub van zeezout, knoflookpoeder en italiaanse kruiden opgebracht. Ingepakt en laten rusten.
De BGE op 140C. Beetje liggen klooien met de temperatuur. Zelf schuld.
Het staartstuk gegaard tot 47 C. Daarna de BGE naar 230 C, voorgewarmde grillrooster erin en affakkelen.

IMG_4977.jpg
IMG_4979.jpg

IMG_5517.JPG


IMG_5519.JPG


IMG_1555.jpg
IMG_1556.jpg
IMG_1558.jpg


IMG_4981.jpg


Ratatouille.
Aangezien de BGE bezet was door het stukje vlees maar de W57 op gestookt.
Ratatouille voor 50' indirect op 180 C.

IMG_4978.jpg
IMG_4980.jpg


IMG_4982.jpg


En dan, Aanschuiven.

IMG_4984.jpg
 
Laatst bewerkt:
Erg lekker allemaal.
Enehh, die avocados?
 
Prima paas maaltijd.

De picanha was goed sappig zo te zien ;)
 
Dat ziet er heerlijk uit en allemaal van de bbq. Wat een feestmaal!
 
Peter wat een weekend heb jij gehad

Wat mij betreft heb jij de paasbokaal gewonnen

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Wat een heerlijke plaatjes Peter. Heb je mooie gemaakt. Hier is de Q heel de Pasen niet aan geweest.…..
Als ik deze plaatjes zie krijg ik daar alweer spijt van. Jullie hebben iig goed gegeten. Top
 
Terug
Bovenaan Onderaan