- Berichten
- 5.008
Beetje inspiratieloze eerste paasdag.
Ff een bijdrage aan het paasontbijt gemaakt en daarna doorgegaan met de avond.
Focaccia.
Een vrijheid blijheid brood. In de skillet op 230 C.
Italiaans gekruid staartstuk (picanha).
Vet wat getrimd, ingesneden en het gehele stuk in de olijfolie gezet. Daarna een rub van zeezout, knoflookpoeder en italiaanse kruiden opgebracht. Ingepakt en laten rusten.
De BGE op 140C. Beetje liggen klooien met de temperatuur. Zelf schuld.
Het staartstuk gegaard tot 47 C. Daarna de BGE naar 230 C, voorgewarmde grillrooster erin en affakkelen.
Ratatouille.
Aangezien de BGE bezet was door het stukje vlees maar de W57 op gestookt.
Ratatouille voor 50' indirect op 180 C.
En dan, Aanschuiven.
Ff een bijdrage aan het paasontbijt gemaakt en daarna doorgegaan met de avond.
Focaccia.
Een vrijheid blijheid brood. In de skillet op 230 C.
Italiaans gekruid staartstuk (picanha).
Vet wat getrimd, ingesneden en het gehele stuk in de olijfolie gezet. Daarna een rub van zeezout, knoflookpoeder en italiaanse kruiden opgebracht. Ingepakt en laten rusten.
De BGE op 140C. Beetje liggen klooien met de temperatuur. Zelf schuld.
Het staartstuk gegaard tot 47 C. Daarna de BGE naar 230 C, voorgewarmde grillrooster erin en affakkelen.
Ratatouille.
Aangezien de BGE bezet was door het stukje vlees maar de W57 op gestookt.
Ratatouille voor 50' indirect op 180 C.
En dan, Aanschuiven.
Laatst bewerkt: