- Berichten
- 5.548
Nu de temperaturen weer naar subtropische waarden zijn gestegen ook maar iets uit het zuiden klaar gemaakt.
Italiaans gekruide kalkoenfilet.
Er lag nog een filet in de vriezer dus moesten we even geduld hebben (moest nog ontdooien).
Lekker ingesmeerd met pezo.
Daarna doorgesneden en gevuld met, Paprika, ui, champignons, zongedroogde tomaten en geraspte oude kaas.
Toen op de Weber, low en slow om niet te droog te worden.
En toen hij gaar was bestrooit met kruiden uit toscane (gewoon bij de Coop vandaan =)) ) lekker makkelijk.
Na ? 2 uur was ie klaar.
Het was weer heel erg lekker. !
Italiaans gekruide kalkoenfilet.
Er lag nog een filet in de vriezer dus moesten we even geduld hebben (moest nog ontdooien).
Lekker ingesmeerd met pezo.
Daarna doorgesneden en gevuld met, Paprika, ui, champignons, zongedroogde tomaten en geraspte oude kaas.
Toen op de Weber, low en slow om niet te droog te worden.
En toen hij gaar was bestrooit met kruiden uit toscane (gewoon bij de Coop vandaan =)) ) lekker makkelijk.
Na ? 2 uur was ie klaar.
Het was weer heel erg lekker. !