Beef en Steak

Is dit wat voor de BBQ?

 
 
 

riona

Gemarineerd
Berichten
1.905
Kent iemand dit en heeft iemand hier bervaring mee?

vischworst1.jpg


Het staat bekend als Visworst.
 
Ik ken het niet? Is het net iets als grillworst of zo? Spannend!
 
Ik ken wel viscake, als dit ook zoiets is dan is het goed te doen. (gemalen vis in een vormpje geperst) Maar hier valt verder weinig eer aan te behalen. Dit is dan meer opwarmen en een kleurtje geven dan koken.
Maar he, als je hier mee kan scoren vooral doen !, is op zich best lekker.  :P
 
Visworst klinkt niet erg uitnodigend op de e.o.a. manier.
 
Volgens mij heb ik hem wel eens op. Is met stukjes zalm als ik me goed herinner.
Ik zou eerst even een plakje warm maken. Zou kunnen dat je de binding verliest als hij warm wordt.
 
Fatty van maken! Met gerookte zalm!
 
Terug
Bovenaan Onderaan