- Berichten
- 210
Even een vraag aan de mensen die vaak Dammers houtskool gebruiken.
Ik heb 2 zakken Dammers gekocht bij sligro en moet zeggen dat het me enorm bevalt.
Echter vraag ik me af of Dammers ook geschikt is om een pulled pork op te maken. Kortom waar ligt de grens bij Dammers.
Eergisteren hebben we een uurtje of 3,5 direct gegrild en dan merk je dat het best snel opbrandt.
Ik kon toen ook de bbq niet meer boven 250 graden krijgen om nog even een pizzaatje af te bakken. Dit was met marabu wel gelukt.
Ik snap ook wel dat low en slow natuurlijk heel effectief is met kool maar is het genoeg voor een run van 6-8 uur?
Ik heb 2 zakken Dammers gekocht bij sligro en moet zeggen dat het me enorm bevalt.
Echter vraag ik me af of Dammers ook geschikt is om een pulled pork op te maken. Kortom waar ligt de grens bij Dammers.
Eergisteren hebben we een uurtje of 3,5 direct gegrild en dan merk je dat het best snel opbrandt.
Ik kon toen ook de bbq niet meer boven 250 graden krijgen om nog even een pizzaatje af te bakken. Dit was met marabu wel gelukt.
Ik snap ook wel dat low en slow natuurlijk heel effectief is met kool maar is het genoeg voor een run van 6-8 uur?