Beef en Steak

Introducing...

  • Onderwerp starter Onderwerp starter abreukel
  • Startdatum Startdatum
A

abreukel

Gast
Ik heb mij gisteren aangemeld omdat ik op het punt sta een weber 57 cm te kopen. Hier wil ik graag lekker op BBQ'en. Zekers wil ik low en slow proberen uit te vogelen. Ik moet daarom nog wat praktische zaken opzoeken op dit forum. Hopelijk zal mij dat lukken. GR Alfons
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom in de wondere wereld van het q-en!!
 
Welkom hier Alfons en kopen die 57'er!! :D
 
hoi Alfons,
welkom bij dit edele genootschap
 
Alfons, welkom bij de club. Vragen vooral stellen
 
Frits zei:
Alfons, welkom bij de club. Vragen vooral stellen
Vragen genoeg. Verschil tussen direct en indirect snap ik wel. Nu zoeken naar meer details zoals hoeveelheid kolen nodig om bepaalde temp te behalen en hoe lang kan ik daar mee doen...en kan ik ook combi doen met direct en indirect bbq'en?
 
Hoi Alfons, welkom bij het BBQ Genootschap.
Er is heel veel info op het forum te vinden, gebruik gerust de zoekfunctie.
En mocht je iets niet kunnen vinden voel je dan vrij om een vraag te stellen, hulp is hier eigenlijk altijd dichtbij!
 
Terug
Bovenaan Onderaan