- Berichten
- 524
Laatst nog eens een varkenshaasje gemaakt. Eerst opengesneden en gevuld met brie, appel en rozijnen. Dan terug dicht en omwikkeld met spek.
Worteltjes gegrild en gelakt met een mix van boter, honing, tijm en pezo.
Zeer lekker allemaal.
Leerpuntjes voor volgende keer:
- appelschijfjes en rozijnen hebben niet echt een toegevoegde waarde
- meer brie toevoegen (haasje eerst vlinderen?)
- geen bbq pork rub op de buitenkant doen, maar eerder klassieke kruiden
- kroketten ipv puree
Worteltjes gegrild en gelakt met een mix van boter, honing, tijm en pezo.
Zeer lekker allemaal.
Leerpuntjes voor volgende keer:
- appelschijfjes en rozijnen hebben niet echt een toegevoegde waarde
- meer brie toevoegen (haasje eerst vlinderen?)
- geen bbq pork rub op de buitenkant doen, maar eerder klassieke kruiden
- kroketten ipv puree