Beef en Steak

In spek gewikkeld varkenshaasje gevuld met brie

 
 

diesel4666

Pitmaster
Berichten
524
Laatst nog eens een varkenshaasje gemaakt. Eerst opengesneden en gevuld met brie, appel en rozijnen. Dan terug dicht en omwikkeld met spek.
Worteltjes gegrild en gelakt met een mix van boter, honing, tijm en pezo.
Zeer lekker allemaal.

Leerpuntjes voor volgende keer:
- appelschijfjes en rozijnen hebben niet echt een toegevoegde waarde
- meer brie toevoegen (haasje eerst vlinderen?)
- geen bbq pork rub op de buitenkant doen, maar eerder klassieke kruiden
- kroketten ipv puree
c170b667becfe1b067777d26d393dc98.jpg
6e0d44c15cae06deffba7bcb49f76174.jpg
ae2b5ed106246bc291416d07b3e52961.jpg
7d5769b69692cd33a04582f09511fb9d.jpg
 
Als je de appel en rozijnen weg laat heb je sowieso al meer ruimte voor de brie dan hoef je misschien niet eens te vlinderen.
Het geheel ziet er wel erg lekker uit, ik had graag een bordje mee gegeten (y)
 
Terug
Bovenaan Onderaan