vanavond een keer vlees gemaakt volgens een recept uit culinair bbqen van Steven raichlen.
het is een in mojo gemarineerde varkenshaas geworden.
varkenshaasjes netjes ingesneden, teruggevouwen en opgebonden
de mojo marinade gemaakt en die buiten even af laten koelen
voordat ie over de varkenshaas gegoten werd om te marineren
de WGA aangestoken en de varkenshaasjes er indirect op gegaard
bij een kerntemperatuur van 70 graden de varkenshaas eraf gehaald, en nog 10 minuten in aluminiumfolie laten rusten
hierbij hadden we aardappels uit de *v*n en lekker gebakken uien met champignons
Heerlijk gegeten, ik vond het een heel verrassende smaak, is zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor het kijken
het is een in mojo gemarineerde varkenshaas geworden.
varkenshaasjes netjes ingesneden, teruggevouwen en opgebonden

de mojo marinade gemaakt en die buiten even af laten koelen

voordat ie over de varkenshaas gegoten werd om te marineren

de WGA aangestoken en de varkenshaasjes er indirect op gegaard

bij een kerntemperatuur van 70 graden de varkenshaas eraf gehaald, en nog 10 minuten in aluminiumfolie laten rusten

hierbij hadden we aardappels uit de *v*n en lekker gebakken uien met champignons

Heerlijk gegeten, ik vond het een heel verrassende smaak, is zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor het kijken