Hoi allemaal,
Nieuw hier op het forum, maar ook nieuw in bbq land. Ik ben 42 jaar, woonachtig in de prachtige polder, samen met mijn man en onze twee zoons.
Sinds een maand hebben wij een Bastard large in onze achtertuin staan. Waar we nu heel rustig allerlei dingen in aan het maken zijn... Zo hebben we al moink balls gemaakt, heerlijk zalm gerookt en zit, nu ik dit schrijf, een heerlijke beer can chicken op de bbq. Als we de Bastard straks hebben ingebrand met lage temperaturen, willen we natuurlijk helemaal los gaan. Ik hoop op heel veel inspiratie hier!
Nieuw hier op het forum, maar ook nieuw in bbq land. Ik ben 42 jaar, woonachtig in de prachtige polder, samen met mijn man en onze twee zoons.
Sinds een maand hebben wij een Bastard large in onze achtertuin staan. Waar we nu heel rustig allerlei dingen in aan het maken zijn... Zo hebben we al moink balls gemaakt, heerlijk zalm gerookt en zit, nu ik dit schrijf, een heerlijke beer can chicken op de bbq. Als we de Bastard straks hebben ingebrand met lage temperaturen, willen we natuurlijk helemaal los gaan. Ik hoop op heel veel inspiratie hier!