Beef en Steak

ik voel mij PRIMO

  • Onderwerp starter Onderwerp starter ralfjon01
  • Startdatum Startdatum
R

ralfjon01

Gast
goedenavond BBQ vrienden,

Sinds afgelopen koningsdag in het bezit van de PRIMO oval large.
Ik kom van de Weber 57cm kogel en na een tijd oefenen en rommelen, vonden mijn vrouw en ik het tijd voor een stapje verder.
BAMMMMM wat een stap is dat.
geen brikketen meer, maar houtskool, geen starter meer, maar 1 houtkrul, geen schoorsteen meer, maar gewoon beginnen, geen rook meer, maar kijken of hij het doet.........
Lang over getwijfeld, maar blij met de NEXT STEP.

Kijk uit naar tips en tricks en vooral naar BBQ, vuur en VLAM.

Groeten Mark en Marleen B-)
 
Gelijk een vraag.
Welk soort houtskool zouden jullie aanbevelen?
En dan bedoel ik meer, geschikt voor zo lang mogelijk slow cooking.
natuurlijk kijk ik op Google, maar deel liever ervaringen.

Hoor graag !!!!

 
Welkom !

ralfjon01 zei:
Gelijk een vraag.
Welk soort houtskool zouden jullie aanbevelen?
En dan bedoel ik meer, geschikt voor zo lang mogelijk slow cooking.
natuurlijk kijk ik op Google, maar deel liever ervaringen.

Hoor graag !!!!

Ik gebruik Greek Fire Briketten in  mijn Primo XL en geen houtskool... 36 uur op 3.5 kg... toen ben ik gestopt met monitoren..
 
Hey das grappig, ik dacht juist dat briketten 'NO GO' was?
 
Welkom!
Peko en Dammers voor naturel smaak (pizza, brood, taart). Black Ranch voor vlees (totdat het op is, daarna alleen nog maar op Peko / Dammers, scheelt weer een paar zakken in de schuur qua ruimte :D )
 
Mark en Marleen, welkom op het BBQ Genootschap!
 
Terug
Bovenaan Onderaan