Basro
Tondelzoeker
- Berichten
- 5
Ik ben Bas, 34 jaar en eigenaar van een Grill Guru kamado (large)
2 maanden geleden ben ik aangestoken (pun intended) met het BBQ virus via mijn broer. Hij maakt de mooiste gerechten op zo’n gek ei-vormig ding met een deksel, althans zo zag ik het toen. Als je wilt bbq’en kun je saté toch ook prima laten verbranden op een wegwerp bbq?!
Er ging een wereld voor me open toen ik hoorde wat je allemaal met een kamado kan doen, Ik had gelukkig net een financiële meevaller en door zeer jonge kinderen wat vaker aan huis gekluisterd. Oftewel het was een mooi moment om me ook te verdiepen vanuit mijn eigen tuin in de wereld van de bbq. Hierdoor heb ik een Grill Guru gekocht. Prima prijs/kwaliteit, een prima ei om mee te starten.
Ik luister erg graag naar de podcast van vurige verhalen (door Dennis en Marcel) hierdoor kwam ik achter het bestaan van dit forum. Als niet geregistreerde bezoeker menig keer op dit forum gekomen om vragen, verhalen en foto’s te bekijken. Ik vind de bbq cultuur tot nu toe zo leuk dat ik graag onderdeel wil zijn van deze community. Leuk om met jullie kennis te maken!
2 maanden geleden ben ik aangestoken (pun intended) met het BBQ virus via mijn broer. Hij maakt de mooiste gerechten op zo’n gek ei-vormig ding met een deksel, althans zo zag ik het toen. Als je wilt bbq’en kun je saté toch ook prima laten verbranden op een wegwerp bbq?!
Er ging een wereld voor me open toen ik hoorde wat je allemaal met een kamado kan doen, Ik had gelukkig net een financiële meevaller en door zeer jonge kinderen wat vaker aan huis gekluisterd. Oftewel het was een mooi moment om me ook te verdiepen vanuit mijn eigen tuin in de wereld van de bbq. Hierdoor heb ik een Grill Guru gekocht. Prima prijs/kwaliteit, een prima ei om mee te starten.
Ik luister erg graag naar de podcast van vurige verhalen (door Dennis en Marcel) hierdoor kwam ik achter het bestaan van dit forum. Als niet geregistreerde bezoeker menig keer op dit forum gekomen om vragen, verhalen en foto’s te bekijken. Ik vind de bbq cultuur tot nu toe zo leuk dat ik graag onderdeel wil zijn van deze community. Leuk om met jullie kennis te maken!