Woensdag avond, paar weken geleden, na het trainen kwam het idee op om een team-BBQ te doen. Iedereen natuurlijk mee eens, datum was snel geprikt, 12 juli.
Afgesloten werd er met de woorden: "Mooi man! Lekker hamburgers zwart laten worden en bier drinken!" waarna er een toast gedaan werd...
En ik zei alleen maar: "zo ga ik niet barbecue?n mensen"
3 weken later, sta ik op een donderdag avond de sat? van Danbras te maken (nu in de koelkast), liggen er 4 strengen spareribvlees in de vriezer die morgenvroeg eruit gaan voor de rub, ligt er een kilo gehakt in de koelkast voor MOINK ballen en naast de obligate hamburgers, staat ook nog cedar-plank zalm met dijon-mosterd, BBQ beans en de coleslaw van Domi op het menu.
M'n eerste soort van catering BBQ komende zaterdag, 10 man totaal. Ben erg benieuwd hoe het gaat. Heb 2 webers 57 OTX, een 47 en een WGA ter beschikking met een optie op nog een 47 OTP. 1 57'er voor de ribs, 1 voor indirect MOINK balls en sat?, de 47'er voor de hamburgers en de zalm (allemaal direct) en de WGA voor de BBQ beans. 10 kilo Ecobrasa voor de hitte en een hele berg zin om de mensen een BBQ 2.0 voor te schotelen.
Plaatjes komen hopelijk vanzelf, zal updates geven.
Afgesloten werd er met de woorden: "Mooi man! Lekker hamburgers zwart laten worden en bier drinken!" waarna er een toast gedaan werd...
En ik zei alleen maar: "zo ga ik niet barbecue?n mensen"
3 weken later, sta ik op een donderdag avond de sat? van Danbras te maken (nu in de koelkast), liggen er 4 strengen spareribvlees in de vriezer die morgenvroeg eruit gaan voor de rub, ligt er een kilo gehakt in de koelkast voor MOINK ballen en naast de obligate hamburgers, staat ook nog cedar-plank zalm met dijon-mosterd, BBQ beans en de coleslaw van Domi op het menu.
M'n eerste soort van catering BBQ komende zaterdag, 10 man totaal. Ben erg benieuwd hoe het gaat. Heb 2 webers 57 OTX, een 47 en een WGA ter beschikking met een optie op nog een 47 OTP. 1 57'er voor de ribs, 1 voor indirect MOINK balls en sat?, de 47'er voor de hamburgers en de zalm (allemaal direct) en de WGA voor de BBQ beans. 10 kilo Ecobrasa voor de hitte en een hele berg zin om de mensen een BBQ 2.0 voor te schotelen.
Plaatjes komen hopelijk vanzelf, zal updates geven.