Beef en Steak

Ik ben...

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Ozziestroker
  • Startdatum Startdatum
O

Ozziestroker

Gast
Zo, ik meld me ook maar eens na veel meelezen. Ik ben Henk en sinds gister een Kamado Joe Classic 2 mee naar huis genomen en vandaag maar uitgeprobeerd met een paar MOINK balls.
In de normale keuken kan ik me al aardig uitleven maar nu kan ik weer opnieuw gaan leren.
De temperatuur was goed constant net iets boven de 110 graden. Alleen de ikea temperatuur meter was van het pad af. Na 25 minuten gaf hij al aan dat de kern 60 graden was. Gelukkig heb ik nog een losse probe en die gaf 30 graden aan. Ik heb de Ikea in een andere bal gestoken maar toen daar het alarm af ging met de losse probe een check en pas 53 graden. Verder gegaan op gevoel en het resultaat smaakte prima.
2evtf5t.jpg
 
Welkom hier Henk veel plezier met je Kamado  :)
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Hoi Henk,
welkom bij het Genootschap, mooie ballen heb je ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan