Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Gisteren stukje livar spek uit vriezer gehaald. Bacon bereiden is een nieuwe terrein voor mij. Zijn deze spikkeltjes normaal op livar bacon? denk dat het ok is, maar wil het even checken voor de zekerheid. Kan het nu nog eraf snijden.
Ik weet niet of ik te laat ben, maar ik zou het zwoerd er af snijden.
Waar nu zwoerd zit kan geen marinade komen. (heb nu 1x met, en 1x zonder zwoerd gemaakt)
En Noskos heeft een lekker recept op zijn site voor het zwoerd. http://www.bbq-nl.com/2012/09/bacon-week-dag-7-chicharron.html
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.