Beef en Steak

iemand hier ervaring mee?

 
 
 
 

Big-T

Gemarineerd
Berichten
2.088
Gisteren stukje livar spek uit vriezer gehaald. Bacon bereiden is een nieuwe terrein voor mij. Zijn deze spikkeltjes normaal op livar bacon? denk dat het ok is, maar wil het even checken voor de zekerheid. Kan het nu nog eraf snijden.

foto2-8.jpg


foto1-8.jpg
 
Heb het nog niet eerder gezien,haren mischien.
Maar je kan de zwoerd er ook af snijden.
Het ruikt wel goed?
 
Lijkt op haar. Hmmm, anders even bellen naar de leverancier? En de foto even mailen?
 
Het zijn dus beginnende haarzakjes. Dat krijg je als je de zwoerd te dun er af snijd. gelukkig dus geen schimmelkes. daar was ik even bang voor :D
 
Zijn idd de haarzakjes. En aangezien Livar ook zwarte haren heeft zie je die nu zitten in het zwoerd.
 
Terug
Bovenaan Onderaan