- Berichten
- 265
Ik werk onregelmatig dus ik wilde zondag een kladje ingevroren spaghetti uit de diepvries halen. Tot mijn schrik zag ik dat deze ontdooid was. Meteen naar mijn vlees gekeken en bleek dat dit ook ontdooid was. Kwam er al vrij snel achter dat het vrij recent gebeurd had moeten zijn dus ik hoefde het vlees niet weg te gooien. Ik had nog 2 dikbevleesde spareribs van rond de kilo per stuk en een stuk procureur van iets meer dan een kilo. Dus op een vrije maar druilerige maandag iets meer dan 3 kilo low and slow vlees op de Q. Veel teveel voor ons gezin waar vrouw en dochter bbq heerlijk vinden maar nooit veel opkunnen. Maandag dus de spareribs met friet en sla en dinsdag broodjes pulled pork waarbij ik het gepulled vlees met wat appelsap in de oven opwarmde en woensdag nog lekker de leftover van de spareribs. Een verplichte sessie maar ieder nadeel heeft zijn voordeel.