Beef en Steak

Iberico Varkenswang

 

Gavjow

Kooltjesharker
Berichten
102
De zondag goed gebruikt om een smakelijke zondagsmaal te maken.
Iberico varkenswangen gemarineerd in witte port, appelstroop en wat peper en zout.
97c6150f8eb4a1a728de02e72205530c.jpg


Op de BBQ 120 graden indirect met wat kersenhout tot een kern van 76 graden.
ed9a4943e1aaf3af6f3372fce9287e1b.jpg

3367774ff8608f12004225a93c971a99.jpg

Van de marinade een jus gemaakt en na het rusten met lekvocht verwarmt in de jus.
Lekker bij een bordje rode kool.
665e9641838cb01e74ba5b527f8d8dd8.jpg

2fb503f14a3c940d85cd067d135df56b.jpg
 
Lekker gerecht. En zeker met de winterse kost. Rodekool en aardappelen. Dat lust ik wel. Hoe lang hebben de wangen gelegen voor ze klaar waren?
 
Bram zei:
Lekker gerecht. En zeker met de winterse kost. Rodekool en aardappelen. Dat lust ik wel. Hoe lang hebben de wangen gelegen voor ze klaar waren?
Afhankelijk van de dikte van de wangetjes natuurlijk, maar bij mij ca. 4 uur. En dan heb ik de dikste in de gaten gehouden.
En als restje is het ook erg lekker in een kom met ramen
066d526686a0c9734e38d9f4bbf7b75c.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Gavjow zei:
Afhankelijk van de dikte van de wangetjes natuurlijk, maar bij mij ca. 4 uur. En dan heb ik de dikste in de gaten gehouden.
En als restje is het ook erg lekker in een kom met ramen
066d526686a0c9734e38d9f4bbf7b75c.jpg

Ok TNX. . Mooie tijd om rook op te pikken. Miss door de weeks ook wel mogelijk. Ik zit te denken aan een variant met een zakje Toko Lien

Restjes mooi verwerkt. Is dat je ontbijtje voor vandaag
 
Bram zei:
Gavjow zei:
Afhankelijk van de dikte van de wangetjes natuurlijk, maar bij mij ca. 4 uur. En dan heb ik de dikste in de gaten gehouden.
En als restje is het ook erg lekker in een kom met ramen
066d526686a0c9734e38d9f4bbf7b75c.jpg

Ok TNX. . Mooie tijd om rook op te pikken. Miss door de weeks ook wel mogelijk. Ik zit te denken aan een variant met een zakje Toko Lien

Restjes mooi verwerkt. Is dat je ontbijtje voor vandaag
Haha nee geen ontbijt. Avondmaal van gisteren. Maar dit kan je wel mooi op een avondje doordeweeks doen wat er van snacken en de dag erna rustig opwarmen voor je maaltijd.
 
Oh ziet er zeer smakelijk uit met een mooi rook ring! lekker genoten zie ik al.
 
Terug
Bovenaan Onderaan