Vandaag iberico spare ribs klaar gemaakt op de Traeger 780.
ingesmeerd met mosterd en daarna met de Heath Riles Honey Chipotle bestrooid. Vervolgens 3 uur op 70 graden roken. Na drie uur van de Traeger gehaald en in de folie met honing, appelsap en bruine suiker. Dit ging twee uur op 110 graden. Na twee uur de ribs eraf gehaald en uit de folie, vervolgens ingesmeerd met Blues Hog Raspberry Chipoptle om ze daarna nog 45 minuten op de Traeger te leggen. Ze kwamen er net niet fall of the bone af, dus in mijn ogen perfect.
Heerlijk!
ingesmeerd met mosterd en daarna met de Heath Riles Honey Chipotle bestrooid. Vervolgens 3 uur op 70 graden roken. Na drie uur van de Traeger gehaald en in de folie met honing, appelsap en bruine suiker. Dit ging twee uur op 110 graden. Na twee uur de ribs eraf gehaald en uit de folie, vervolgens ingesmeerd met Blues Hog Raspberry Chipoptle om ze daarna nog 45 minuten op de Traeger te leggen. Ze kwamen er net niet fall of the bone af, dus in mijn ogen perfect.
Heerlijk!