Knarf Of Spam
Tondelzoeker
- Berichten
- 6
Vanavond deze gemaakt op basis van dit recept: https://bbq-junkie.nl/bbq-recepten/oosters-buikspek/
De temperatuur en tijd kwamen bij mij totaal niet uit want met 130 gr en een stuk van 1,8 kg zou ik ongeveer na een uur al klaar geweest zijn. Laat staan 3 tot 5 uur. Door de temperatuur omlaag te gooien, aluminiumfolie en wat kunst en vliegwerk heb ik het gered tot de gasten kwamen. Geserveerd met zoete aardappelen en spitskool op 180 gr voor een uur met een boter-miso saus eroverheen. Al met al super geslaagd!
De temperatuur en tijd kwamen bij mij totaal niet uit want met 130 gr en een stuk van 1,8 kg zou ik ongeveer na een uur al klaar geweest zijn. Laat staan 3 tot 5 uur. Door de temperatuur omlaag te gooien, aluminiumfolie en wat kunst en vliegwerk heb ik het gered tot de gasten kwamen. Geserveerd met zoete aardappelen en spitskool op 180 gr voor een uur met een boter-miso saus eroverheen. Al met al super geslaagd!