Als ik snel een hamburger wilt maken haal ik mijn hamburgers bij de ambachtelijke slager. Nu ga ik even schaamteloos reclame maken (als dit niet mag hoor ik graag, ondanks dat er niet veel mensen zijn die hier naar toe zullen gaan).
Als je ooit in Oliva (Spanje) bent kan ik je aanraden om langs deze slager te gaan. Hij maak alles zelf waaronder hamburgers, ik heb nu gekozen voor hamburgers van het ibérico varken. Als je er toch bent zou ik ook voor de gedroogde worst en sobrasada (bloedworst van chorizo) gaan. Ik dwaai af, snel terug naar de burger.
Ik heb het op de bbq bereid met daarnaast en paar plakjes bacon en afgemaakt met manchego en brie . Eerst nog even de boordjes getoastd en belegd met sla, komkommer en tomaat. Hamburger erop en klaar. Na smaak kan er nog ketchup, mayo, aioli of cury op gedaan worden.
Als je ooit in Oliva (Spanje) bent kan ik je aanraden om langs deze slager te gaan. Hij maak alles zelf waaronder hamburgers, ik heb nu gekozen voor hamburgers van het ibérico varken. Als je er toch bent zou ik ook voor de gedroogde worst en sobrasada (bloedworst van chorizo) gaan. Ik dwaai af, snel terug naar de burger.
Ik heb het op de bbq bereid met daarnaast en paar plakjes bacon en afgemaakt met manchego en brie . Eerst nog even de boordjes getoastd en belegd met sla, komkommer en tomaat. Hamburger erop en klaar. Na smaak kan er nog ketchup, mayo, aioli of cury op gedaan worden.