Hi,
Ik ga bij oudjaar enkele hapjes meenemen. Gezien ik die dag moet werken dacht ik op zondag dit te maken: https://www.bbq-nl.com/pork-belly-burnt-ends-burnt-ends-buikspek/
Kan ik alles tot en met de voorlaatste stap (2u met suiker en boter) op zondag doen, vacuüm verpakken en dinsdag de oven in met de BBQ saus? Of best de BBQ saus ook al op voorhand doen die zondag en dinsdag het geheel afgedekt warmen in de oven op een matige temperatuur?
Groetjes
Ik ga bij oudjaar enkele hapjes meenemen. Gezien ik die dag moet werken dacht ik op zondag dit te maken: https://www.bbq-nl.com/pork-belly-burnt-ends-burnt-ends-buikspek/
Kan ik alles tot en met de voorlaatste stap (2u met suiker en boter) op zondag doen, vacuüm verpakken en dinsdag de oven in met de BBQ saus? Of best de BBQ saus ook al op voorhand doen die zondag en dinsdag het geheel afgedekt warmen in de oven op een matige temperatuur?
Groetjes