Beef en Steak

houtskool test

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Ziggy32
  • Startdatum Startdatum
Z

Ziggy32

Gast
Goedemorgen,

Is er ook een houtskool test?
Voor briketten kies ik persoonlijk voor ecobrasa.
 
Bij houtskool gaat mijn voorkeur uit naar Peko en daarna Dammers
 
ik ga voor black ranch houtskool
 
Iemand ervaring met de gele zakken van 10 kilo met daarop 10 kg restaurant grade?
 
Beeros zei:
Iemand ervaring met de gele zakken van 10 kilo met daarop 10 kg restaurant grade?
Jawel. Ik gebruik deze en ook Peko en daar zit geen verschil tussen. Niet merkbaar voor mij in iedergeval.
Normaal doe ik altijd Black Ranch onderin en restaurant/Peko daar boven op. Brand als een tierelier.
Waarom ik dit doe. Geen idee, is een routine (bijna bijgeloof) die prima bevalt.
 
Ik stook normaal altijd met dammers. Maar deze houtskool krijgt ook een goede beoordeling en schijnt langer te branden. Vooral aan het kijken voor de low And slow sessies
 
Terug
Bovenaan Onderaan