- Berichten
- 10.093
Hoi BBQ collega's.
Vandaag eens het mezelf lekker makkelijk gemaakt. Een Hot dog. Maar dan wel eentje waar je met een paar man van kan eten.
Een verse worst gekocht (voor de zekerheid 2
) en dan langzaam 2uurtjes op ca 80 graden met eikenhout gerookt en het laatste half uurtje 2x ingesmeerd met bbq saus.
Vervolgens een stokbrood beetje uitgehold zodat de worst er mooi in past.
Verder op tafel diverse sausjes, tuinkers en gebakken uitjes om zelf naar smaak je hotdog af te maken.
Dit alles geserveerd met frietjes en een Griekse salade. (geen pic's hiervan, maar das nie zo erg)
Hier de pic's van de hotdog XXXL.



En oh ja, ook nog een heerlijk toetje. Een fruit pizza punt.
De bodem van meloen, topping van verse vruchten, waaronder heerlijke RODE SAPPIGE, het geheel bijeengehouden door slagroom.
Stukje spek koek erbij.
Heerlijk.

Bedankt voor het kijken.
Rick
Vandaag eens het mezelf lekker makkelijk gemaakt. Een Hot dog. Maar dan wel eentje waar je met een paar man van kan eten.
Een verse worst gekocht (voor de zekerheid 2

Vervolgens een stokbrood beetje uitgehold zodat de worst er mooi in past.
Verder op tafel diverse sausjes, tuinkers en gebakken uitjes om zelf naar smaak je hotdog af te maken.
Dit alles geserveerd met frietjes en een Griekse salade. (geen pic's hiervan, maar das nie zo erg)
Hier de pic's van de hotdog XXXL.



En oh ja, ook nog een heerlijk toetje. Een fruit pizza punt.
De bodem van meloen, topping van verse vruchten, waaronder heerlijke RODE SAPPIGE, het geheel bijeengehouden door slagroom.
Stukje spek koek erbij.
Heerlijk.

Bedankt voor het kijken.
Rick