Koopman
Tondelzoeker
- Berichten
- 18
Kerst staat weer voor de deur! Naast het gezellig samenzijn speelt lekker eten natuurlijk ook een grote rol. Bij ons neemt iedereen iets mee, en mij is gevraagd om een hoofgerecht te maken. Dit wordt waarschijnlijk een mooi stuk vlees, aangezien de bijgerechten door anderen worden verzorgd.
Ik zou graag iets op de BBQ willen maken, maar het feest wordt niet bij ons thuis gevierd. Het vlees zal dus mee moeten.
Mijn voorkeur gaat uit naar een gerecht dat ik een dag van tevoren kan bereiden en op de dag zelf makkelijk kan opwarmen (er is een oven en gasfornuis beschikbaar). Een andere optie is om het vlees op de dag zelf te bereiden en warm te houden tijdens het vervoer, bijvoorbeeld in een geïsoleerde koelbox. De bereiding mag echter niet langer dan vier uur duren en het vlees moet goed warm blijven.
Nog een puntje ... het gerecht mag geen varkensvlees bevatten vanwege allergieën.
Hebben jullie ideeën?
Ik zou graag iets op de BBQ willen maken, maar het feest wordt niet bij ons thuis gevierd. Het vlees zal dus mee moeten.
Mijn voorkeur gaat uit naar een gerecht dat ik een dag van tevoren kan bereiden en op de dag zelf makkelijk kan opwarmen (er is een oven en gasfornuis beschikbaar). Een andere optie is om het vlees op de dag zelf te bereiden en warm te houden tijdens het vervoer, bijvoorbeeld in een geïsoleerde koelbox. De bereiding mag echter niet langer dan vier uur duren en het vlees moet goed warm blijven.
Nog een puntje ... het gerecht mag geen varkensvlees bevatten vanwege allergieën.
Hebben jullie ideeën?