N
Niku o taberu hito
Gast
Hola,
Ik ben Ietse, 29 jaar en nieuw hier op dit forum.
kijk al geregeld wat rond en bedacht mij maar eens aan te melden.
afgelopen jaar een weber gbs gekocht en al het eea zitten klooien B-).
Zometeen gaan er ribs op volgens het Easterwood concept. hij ligt lekker te chillen om op kamer temp te komen
heb deze al een aantal keer gedaan en word er steeds handiger in om de temperatuur goed te regelen
het zal gaan smaken vanavond!
Ps. mijn nickname betekend "Flesh eater" in het japans. vond het wel toepasselijk..
Ik ben Ietse, 29 jaar en nieuw hier op dit forum.
kijk al geregeld wat rond en bedacht mij maar eens aan te melden.
afgelopen jaar een weber gbs gekocht en al het eea zitten klooien B-).
Zometeen gaan er ribs op volgens het Easterwood concept. hij ligt lekker te chillen om op kamer temp te komen
heb deze al een aantal keer gedaan en word er steeds handiger in om de temperatuur goed te regelen
het zal gaan smaken vanavond!
Ps. mijn nickname betekend "Flesh eater" in het japans. vond het wel toepasselijk..