Vandaag "lid" geworden van deze club in de hoop het een en ander te gaan leren over BBQ'en en roken om eindelijk eens iets meer te bereiken dan een homp vlees verbranden. Met dank aan Noskos op YouTube.
Een leuke kleine (eerste) BBQ/Smoker aangeschaft (De JamesTown Grill - Ryder Smoker van de Gamma was in de aanbieding)
Vandaag het apparaat in elkaar gezet en "ingebrand" met Weber Briketten.
Heb een mooi starterpakket van houtsnippers aangeschaft met een smokerbox en hoop binnenkort mijn eerste stap te zetten naar het smoken/low and slow maken van een lekker gerecht, dus jullie meningen zijn zeker welkom, wat daarbij de beste optie is om voor het eerst mee te beginnen (in de categorie, kan bijna niet verkeerd gaan en gegarandeerd succes)
Ik (wij eigenlijk) zijn geen pittige of scherpe eters, dus zoet, zoet/licht zuur is waarschijnlijk onze go-to, we gaan zien wat we allemaal voor elkaar gaan krijgen.
Ik weet nu eigenlijk niet zo goed hoe verder, dus ik ga lekker rondbladeren op het forum en hoop op wat toekomstige interactie met jullie allemaal!
Een leuke kleine (eerste) BBQ/Smoker aangeschaft (De JamesTown Grill - Ryder Smoker van de Gamma was in de aanbieding)
Vandaag het apparaat in elkaar gezet en "ingebrand" met Weber Briketten.
Heb een mooi starterpakket van houtsnippers aangeschaft met een smokerbox en hoop binnenkort mijn eerste stap te zetten naar het smoken/low and slow maken van een lekker gerecht, dus jullie meningen zijn zeker welkom, wat daarbij de beste optie is om voor het eerst mee te beginnen (in de categorie, kan bijna niet verkeerd gaan en gegarandeerd succes)
Ik (wij eigenlijk) zijn geen pittige of scherpe eters, dus zoet, zoet/licht zuur is waarschijnlijk onze go-to, we gaan zien wat we allemaal voor elkaar gaan krijgen.
Ik weet nu eigenlijk niet zo goed hoe verder, dus ik ga lekker rondbladeren op het forum en hoop op wat toekomstige interactie met jullie allemaal!