Beef en Steak

Hoeveel ribs krijg je op een 22.5"/57cm Weber Kettle?

Hoi,

Hebben jullie hier evering mee?

Ik zou willen weten hoeveel spareribs ik kan klaarmaken, low-and-slow, op mijn 57cm kettle. Momenteel gebruik ik ??n charcoal basket, zet ik helemaal links, steek aan met de minion methode (en goede cocos briketten), en kan ik ongeveer 4 ribs maken voor 5 uur op 110?C zonder kolen bij te vullen.

Ik heb ook een Weber rib rack dat 5 ribs kan houden maar hier lijken de uiterste ribben wel heel erg dicht tegen de kolen te komen.
Ik hoor van sommige dat je ribs kan stapelen en dergelijke maar heb nog geen foto's/resultaten gezien.

Hoe doen jullie dat?

Bedankt voor de hulp!
 
13351ca237083023ca6a7747e8616d50.jpg

Dit is mijn record met Ikea rekje 11 stuks af en toe even wisselen
 
ErikSchreurs zei:
13351ca237083023ca6a7747e8616d50.jpg

Dit is mijn record met Ikea rekje 11 stuks af en toe even wisselen
Werk je toevallig in de bouw??  Hahaha wel perfecte manier om je oppervlak te gebruiken

Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

 
ErikSchreurs zei:
13351ca237083023ca6a7747e8616d50.jpg

Dit is mijn record met Ikea rekje 11 stuks af en toe even wisselen

Dat is echt ongelooflijk veel!  :-O Dacht niet dat dat zelfs mogelijk was.
Volgende keer prop ik hem ook zo vol!  :D
 
7 stuks, die door de helft en dat in het welbekende Ikea rekje ordenen.

bceb0d5bf376f682697879d66283d5ac.jpg


Heb je een idee. Was destijds voor 6 personen

 
949c6dccc76777aa2e8fc378f70bddbd.jpg


Ik doe meestal een stuk of 7 tegelijk en dat past prima met het welbekende rekje van het geel/blauwe warenhuis.
 
Baas!! 11 stuks nice

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
 

Scoozy

Kooltjesharker
Berichten
205
Met difusser plate moet het zeker kunnen voor 12 stuks, ik ga morgen 10 racks klaarmaken dus ben benieuwd met de vuurbroders diffuser plate
 
Plate setter inderdaad gebruiken, en dan ook nog deze uitbreiding maken:

Dan 2 keer Ikea rekje erop dan moet 12 ribs lukken, misschien degene die op het bovenste rek gaan iets inkorten
 
Terug
Bovenaan Onderaan