Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Heb deze vers gemaakt 2 dagen terug.
Is nu een soort vet geworden ipv olijfolie.
2 tenenknoflook
40gr peterselie
5 theelepels oregano.
12gr appelazijn
5gr zout.
130 gr olijfolie.
Peper en chiliflakes
Dat de olie is gestold is logisch ook olijfolie stolt bij een lage temperatuur.
Op kamertemperatuur wordt hij weer gewoon vloeibaar.
Met verse kruiden bereide zaken moet je niet te lang in de koelkast bewaren. Een dag of 3 max. Zou ik zeggen. Daarna gaat de smaak sterk achteruit.
Dit is echter geen recept maar een vraag, ik verplaats deze naar de rookkamer
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.