- Berichten
- 430
Hallo allemaal,
Ik wil graag m’n pulled pork gaan maken.
Nu komen hier de meest mooie bbq,s voorbij waarop dat kwa temperaturen vast houden allemaal heel makkelijk lijkt.
Echter heb ik om te beginnen een hele simpele bbq(een fatsoenlijk zit in de planning)
Echter een pulled pork maken vereist 12 uur .
Mijn bbq is lastig op de goeie temp te krijgen,schiet eigenlijk meteen door naar 200 graden.
En dan nog 12 uur lang zien vol te houden.
Zijn er hier meer die dit probleem hebben gehad?
Doe je blijven bijvullen met houtskool of mischien het hele project even op stal zetten tot er een geschiktere bbq is?
Ik hoor het graag
Ik wil graag m’n pulled pork gaan maken.
Nu komen hier de meest mooie bbq,s voorbij waarop dat kwa temperaturen vast houden allemaal heel makkelijk lijkt.
Echter heb ik om te beginnen een hele simpele bbq(een fatsoenlijk zit in de planning)
Echter een pulled pork maken vereist 12 uur .
Mijn bbq is lastig op de goeie temp te krijgen,schiet eigenlijk meteen door naar 200 graden.
En dan nog 12 uur lang zien vol te houden.
Zijn er hier meer die dit probleem hebben gehad?
Doe je blijven bijvullen met houtskool of mischien het hele project even op stal zetten tot er een geschiktere bbq is?
Ik hoor het graag