- Berichten
- 5.548
Gisteren was het weer een prima dag om iets op de bbq te leggen wat ietsje meer tijd in beslag neemt dan een burger of zo iets.
Dus kon de procureur uit de vriezer die al een tijdje lag te smeken om er uit te mogen.
Geen broodjes in huis dus zo op het boordje, ook heel lekker.
Volgens het Noskos wedstrijd pp recept
De avond er voor geinjecteerd en in de rub gezet.
De volgende morgen op tijd de Q aangestoken (dacht ik)
Om 08.30 het vlees er op en dan maar wachten en wachten.
Het duurde ietsje langer dan ik gewend ben en denk dat dat te maken heeft met de dikte van de procureur (het was een stevige jongen van ? 2? kg.)
Maar na wat geduldig wachten was het zo ver 88 gr. C.
De klok sloeg 8 en een beetje.
Uurtje in de folie en trekken maar.
Al met al toch een latertje eer we aan tafel konden maar zeker heel smakelijk.
Mede door dat lekkere wijntje dat we er bij dronken.
Ook nog wat voor in de vriezer.
Leuk dat jullie mee keken.
Grts, Hans.
Dus kon de procureur uit de vriezer die al een tijdje lag te smeken om er uit te mogen.
Geen broodjes in huis dus zo op het boordje, ook heel lekker.
Volgens het Noskos wedstrijd pp recept
De avond er voor geinjecteerd en in de rub gezet.
De volgende morgen op tijd de Q aangestoken (dacht ik)
Om 08.30 het vlees er op en dan maar wachten en wachten.
Het duurde ietsje langer dan ik gewend ben en denk dat dat te maken heeft met de dikte van de procureur (het was een stevige jongen van ? 2? kg.)
Maar na wat geduldig wachten was het zo ver 88 gr. C.
De klok sloeg 8 en een beetje.
Uurtje in de folie en trekken maar.
Al met al toch een latertje eer we aan tafel konden maar zeker heel smakelijk.
Mede door dat lekkere wijntje dat we er bij dronken.
Ook nog wat voor in de vriezer.
Leuk dat jullie mee keken.
Grts, Hans.