Beef en Steak

Hij was weer zo lekker

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Hans
  • Startdatum Startdatum
 
 
 

Hans

BBQ Junkie
Berichten
5.548
Gisteren was het weer een prima dag om iets op de bbq te leggen wat ietsje meer tijd in beslag neemt dan een burger of zo iets.
Dus kon de procureur uit de vriezer die al een tijdje lag te smeken om er uit te mogen.
Geen broodjes in huis dus zo op het boordje, ook heel lekker.

N5bnCySl.jpg


Volgens het Noskos wedstrijd pp recept
De avond er voor geinjecteerd en in de rub gezet.

JpoACMEl.jpg



De volgende morgen op tijd de Q aangestoken (dacht ik)
Om 08.30 het vlees er op en dan maar wachten en wachten.
Het duurde ietsje langer dan ik gewend ben en denk dat dat te maken heeft met de dikte van de procureur (het was een stevige jongen van ? 2? kg.)
Maar na wat geduldig wachten was het zo ver 88 gr. C.
De klok sloeg 8 en een beetje.

hTp512Fl.jpg



Uurtje in de folie en trekken maar.
Al met al toch een latertje eer we aan tafel konden maar zeker heel smakelijk.
Mede door dat lekkere wijntje dat we er bij dronken. :D

Ook nog wat voor in de vriezer.

wesmW1Bl.jpg


Leuk dat jullie mee keken. :)

Grts,    Hans.




 
TheJoster zei:
Lekker hoor.. Dus ruim 12 uur geduurd? 110-120c?

Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk

Klopt, meest zijn ze tussen de 8 a 9 uur wel klaar maar deze duurde een tikkie langer. :D
 
Hans zei:
TheJoster zei:
Lekker hoor.. Dus ruim 12 uur geduurd? 110-120c?

Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk

Klopt, meest zijn ze tussen de 8 a 9 uur wel klaar maar deze duurde een tikkie langer. :D

Nou lees je wel dat het soms nog veel langer kan duren maar dat is meest zonder hem in te pakken.
 
Lekker hoor
 
Ziet er smakelijk uit  :)
 
Lekker hoor. Wordt hier ook weer eens tijd
 
Ziet er heerlijk uit dat lust ik wel

Verstuurd vanaf mijn LG-K420 met Tapatalk

 
Lekker!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan