D
Dutchscorpion01
Gast
Er werd me gevraagd na het inschrijven te introduceren. Ikzelf ben sinds een jaar ge?nfecteerd met het BBQ virus. Ikzelf heb een Weber MASTER-TOUCH ? 57 CM. Deze heb ik uitgebreid met een kippenstandaard, een wok en een pizzasteen. Ik heb inmiddels ook wat boeken aangeschaft, van het weekend een goed stuk vlees kopen, iemand suggesties voor een beginneling?
Met een feestje, in de winter, de gasten getrakteerd op een simpel gegaarde kip van de BBQ. De gasten waren echt aan het genieten dat gaf me echt een kick, misschien te overdreven?
Op deze forum hoop ik tips en trucs te vinden die met verder kunnen helpen. Niet alleen over hoe een gerecht te bereiden maar ook op andere vlakken.
Zoals tips over een issue met buren die bij een brandende rokende BBQ erg luidruchtig beginnen te hoesten en te protesteren.
Groeten Remco
Met een feestje, in de winter, de gasten getrakteerd op een simpel gegaarde kip van de BBQ. De gasten waren echt aan het genieten dat gaf me echt een kick, misschien te overdreven?
Op deze forum hoop ik tips en trucs te vinden die met verder kunnen helpen. Niet alleen over hoe een gerecht te bereiden maar ook op andere vlakken.
Zoals tips over een issue met buren die bij een brandende rokende BBQ erg luidruchtig beginnen te hoesten en te protesteren.
Groeten Remco