Beef en Steak

Heyde Hoeve spareribs

 
 
 

Gido.V

Vuurmaker
Berichten
75
Vandaag stonden er spareribs op het menu. Ik had vandaag Heyde Hoeve spareribs met ketting van BBQuality. Dit waren heerlijke spareribs zeg!

Ik heb ze 2 uurtjes gerookt op 110 graden en daarna 2 uurtjes ingepakt met honing, boter en appelsap. Vervolgens 20 minuutjes nog met bbq saus om de saus te drogen.

Geslaagd avondmaaltje :)
d065264aa19bf9fc0db80a70ca512a1b.jpg

cefbe11bb381addbad0e9caa2faece19.jpg

4e1cca01504bb37883267a4a895a61d0.jpg

5bec948642427f4dc72f827a80a95f5a.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat ziet er heerlijk uit!

Varken van heyde hoeven is altijd goed.
 
Terug
Bovenaan Onderaan